Enetimer / PERSONLIGE TRÆNINGSFORLØB

Har du fået en hvalp eller en ny voksen hund, og vil komme godt fra start? Eller har I en træningsmæssig udfordring I vil arbejde med i hjemmet?

Det kan være fx Fido gør i haven, alene hjemme træning, samarbejde & motivation, gå pænt i snor, indkald, eller håndtering.

Enetimer/personlige undervisningsforløb er også relevante for dig med en hund, der ikke trives med holdtræning, eller hvis du har behov for mere fleksibilitet ift. træningstid og -sted.

PERSONLIGE TRÆNINGSFORLØB/TRÆNINGSPAKKER – eneundervisning i eget hjem.

Jeg tilbyder forskellige Træningspakker – bl.a. til jer, der lige har fået en hvalp, jer, der bøvler med en teenagerhund eller jer, der har adopteret en hund fra et internat fra ind- eller udland. Træningspakkerne indeholder 3 enetimer, teori pdf, træningsplan samt kort skriftlig opsummering efter hver træningsgang. Pris kr.1650

Undervisningen kan foregå hjemme hos dig selv (i Københavnsområdet/på Vestegnen), i et grønt område i jeres lokalområde, på min træningsplads eller i lille træningslokale i Albertslund.

Personlige træningsforløb tilrettelægges efter aftale (kontakt mig for at aftale nærmere)

ENETIMER

En enetime foregår sådan, at jeg kommer hjem til jer, eller vi mødes på træningspladsen/lille træningslokale i Albertslund. Timen består af rådgivning og undervisning i relevante øvelser, alt efter jeres behov. Efterfølgende sender jeg en opsummering/træningsplan på mail, samt evt. videoklip eller uddybende øvelsesbeskrivelser. Det er muligt at være 2 om at dele en enetime eller få tilrettelagt et træningsforløb sammen. For længere eneundervisnings forløb – kontakt mig for at aftale nærmere. En enetime koster kr.550 (inkl. moms)

Se Vilkår & handel

Enetimer/eneundervisning er ikke til adfærdsbehandling. Har I behov for hjælp til at ændre en problematisk adfærd, så læs venligst videre her