Balladepakken

TigerdyretEr jeres artige lille hvalp pludselig blevet en turbo teenagerhund, som bliver top distraheret af ALT i omgivelserne, og lader til at have glemt alt det, I har trænet før?

Jeg lægger en personlig træningsplan til lige netop jer og jeres hund, og instruerer jer i, hvordan I kan træne det, I har brug for.

Det kunne fx handle om at ændre uønsket hoppe op adfærd, en hund der trækker afsted på turene, øge jeres hunds fokus og styrke jeres samarbejde, få skabt en god balance mellem selvkontrol og energi mv. i hjemlige omgivelser, børn og hund udfordringer og meget andet.

Balladepakken er et samlet forløb der indeholder 3 enetimer, teori (pdf), som er en gennemgang af, hvordan hunde lærer, introduktion til klikkertræning, opbygning af øvelser mv., skriftlig personlig træningsplan samt kort opsummering på mail efter hver træningsgang. Det er muligt at afholde første træningstime i eget hjem (i KBH/på Vestegnen) og de efterfølgende to timer kan foregå i lille træningslokale/på træningsplads i Albertslund. Balladepakken koster kr.1650 (inkl. moms) Enetimerne skal afvikles indenfor 3 måneder.