Hvalpepakken

Tag rigtig godt imod jeres nye hvalp og bliv guidet trygt igennem, hvordan I håndterer jeres nye firbenede familiemedlem, kommer i gang med et super samarbejde, får trænet grundlæggende kompetencer og forebygger eller håndterer uønsket adfærd.

Jeg følger jer igennem de første måneder med hvalpen og lægger en personlig træningsplan til jer og jeres hvalp. I kan starte med træningen fra jeres hvalp er 8 uger gammel.

Vi tager hånd om lige det I har brug for – om det er lille Fido der bider i ALT, tisser på gulvet, napper i snoren, samspil imellem hund og barn, en hvalp der er overvældet af mødet med den store verden og har brug for at få lidt mere gå på mod, håndteringstræning eller hvad I nu støder på af udfordringer.

Hvalpepakken er et personligt træningsforløb der indeholder 3 enetimer, teori (pdf), som er en gennemgang af, hvordan hunde lærer, introduktion til klikkertræning, opbygning af øvelser mv., samt en personlig, skriftlig træningsplan. Efter hver træningsgang sender jeg en kort opsummering på mail, af det vi har talt om og trænet. Der er mulighed for, at første træningstime foregår i eget hjem (i København/på Vestegnen) mens de efterfølgende er i lille træningslokale/på træningsplads centralt i Albertslund. Hvalpepakken koster kr.1650 (inkl. moms) Enetimerne skal afvikles indenfor 3 måneder.