Internathund – Ny start pakken

internathundHar I adopteret en hund fra et internat eller fået en omplaceringshund i familien?

Vi arbejder med at få skabt tillid, tilknytning og få etableret et rigtig godt samarbejde mellem jer og jeres nye hund.

Første træningstime foregår i jeres trygge, hjemlige omgivelser, i jeres og jeres hunds tempo, og med fokus på det, der er vigtigst for jer lige nu. Det kan fx være grundlæggende kompetencer, forebyggelse og håndtering af problematisk adfærd, miljøtræning oma. 

Jeg har særlig viden om og erfaring med både danske og udenlandske internathunde, via mit arbejde hos Dyreværnet, samt omfattende frivilligt arbejde med portugisiske gadehunde (både i Portugal og med formidling af hunde til nye familier i dk) Mine egne hunde er alle tidligere gadehunde.

Ny start pakken er et samlet forløb der indeholder 3 enetimer, teori (pdf), som er en gennemgang af, hvordan hunde lærer, introduktion til klikkertræning, opbygning af øvelser mv., samt en skriftlig træningsplan for jeres hund. Efter hver enetime sender jeg en kort opsummering på mail, af det vi har talt om og trænet. Første træningstime er som sagt i eget hjem hvis det ønskes, og de efterfølgende timer kan foregå i lille træningslokale/på træningsplads i Albertslund eller i jeres nærområde (i KBH/på Vestegnen) NY START pakken koster kr.1650 (inkl. moms) Enetimerne skal afvikles indenfor 3 måneder.