Vilkår & Handel

Aktive poter indehaves af Signe Fenja Edlund

CVR nr. 37355380

Personlige træningsforløb/enetimer aftales med mig og kan foregå i eget hjem, på min træningsplads eller i lokalområdet. Bekræftelse samt faktura fremsendes via mail. Alle priser er inkl. moms. Betaling via bankoverførsel til reg. 0400 konto nr. 4021033370 (Lån & spar bank)

Det er muligt at være to personer med hver sin hund, om at dele enetimer. Ligeledes kan man også være en person som træner med to hunde, dette skal dog bare aftales på forhånd. 

Personlige træningsforløb (træningspakker) skal være betalt inden første træningsgang. Er beløbet ikke indbetalt annulleres aftalen. Ved kort tidsfrist kan der dog, efter aftale, betales via Mobilepay eller kontant ifm. undervisningen. Når betalingen er registreret, modtager man en mail med gennemgang af teorien (pdf) og links til et par videoklip.

Melder man afbud senere end 24 timer inden en aftale, refunderes beløbet ikke/der gives ikke en erstatningstime. Samtlige 3 træningsgange i en træningspakke skal afvikles indenfor 3 måneder. Er jeg nødsaget til at aflyse en træningsgang pga. sygdom, tilbydes der selvfølgelig en erstatningstime. Er vejret umuligt kan træningssted ændres (til indendørs) hvis det ønskes.

Din hund skal være ansvarsforsikret og vaccineret for at træne hos mig. Træningen foregår på eget ansvar, og det samme gælder ophold på træningspladsen. Aktive poter kan ikke drages til ansvar for eventuelle skader på hunde, personer eller genstande opstået i forbindelse med træningen. Alle hunderacer er velkomne til at træne hos mig.

Under et personligt træningsforløb får man udover en samlet træningsplan, også tilsendt en kort opsummering af dagens træning, efter hver træningsgang. Disse indeholder evt. uddybende øvelsesbeskrivelser, links til små videoklip mv.

Børn kan træne enkelte øvelser sammen med en voksen – efter aftale med træner, men det skal være en voksen person som deltager i træningen med hunden.