Praktisk info

Træning i eget hjem

Overvej gerne, hvor der er plads og ro til at træne – det kan fx være i haven eller i stuen. Sørg for, at din hund er luftet inden træningen og at den ikke har spist umiddelbart inden.

Hav en masse små, drønlækre godbidder klar – gerne lettilgængelige i en godbidstaske, evt. noget legetøj du kan bruge til belønning samt evt. klikker.

Læs teori pdf’en inden vi mødes, så er du forberedt bedst muligt. Vi samler op på teorien til første træningsgang. Hvis du har spørgsmål, overvejelser eller emner, du gerne vil drøfte, så noter dem gerne ned, så du husker det hele. 

Træning udendørs
Træning udendørs kan foregå på træningspladsen eller i nærområdet. Kom til tiden og hav din hund i snor.

Husk:
– hav din hund i almindelig sele eller halsbånd, og almindelig, fast snor – ikke flexline (og selvfølgelig ikke kvælerhalsbånd eller andet gear der gør ondt på hunden!)
– vand til din hund
– masser af bittesmå, lækre, bløde godbidder (fx små stykker ost, fiskefrikadelle, pølse… og gerne leverpostej/fiskepålæg på tube) MANGE små godbidder og gerne forskellige slags! Giv ikke din hund mad optil den skal træne, især ikke hvis du har en lille hund.
– evt. et legetøj din hund er vild med (fx træktov) til belønning
– meget gerne godbidstaske/bæltetaske, samt klikker
– Sørg for, at din hund er luftet inden træningen – og at du har pølleposer med
– et dækken og tæppe/liggeunderlag alt efter vejret
– tøj til dig selv efter vejrforholdene! jeg er som udgangspunkt klar på at træne i al slags vejr (tilpasser selvfølgelig øvelserne efter omgivelserne), men er der skybrud kan træningen selvfølgelig godt rykkes indendørs

Øvrig info

Din hund skal være ansvarsforsikret og vaccineret for at deltage i træningen. Træningen foregår på eget ansvar.

Løbetid er ikke noget problem med mindre din hund er så påvirket, at hun bare helst vil blive hjemme under dynen.

Jeg træner gerne med alle slags hunde – og har den holdning, at en chi hua hua har lige så meget brug for træning som en cane corso! 

Hvis I ønsker at have børn eller gæster med til en træningssession, skal det aftales på forhånd. Det skal være en voksen som deltager i træningen med hunden. Jeg kan evt. vise enkelte øvelser som børn kan træne med hunden derhjemme – sammen med en voksen (spørg)
Hvis I er to der træner hunden, vil jeg anbefale at I skifter halvvejs i træningen eller træner hver anden gang, mens den anden observerer. Det er altid lærerigt at se andre træne.
Fotos/video kan være ret distraherende for træningen, så spørg mig lige inden

Meld gerne afbud pr. sms hvis du er forhindret i at komme til en træningstime. Tlf. 30246169
Læs mere under Vilkår & handel

Træningspladsen

Aktive poter har træningsplads i Birkelundparken i Albertslund :

Parken ligger langs Damgårdsvej. Man kan komme ind i parken via trapper fra Damgårdsvej eller Damgårdsstien. Der er også en lille sti på bagsiden af Politigården.

Parkering : ved Kulturhuset Birkelundgaard er der to små parkeringspladser, hvorfra man kan følge man stien ind i parken.

Træningspladsen kan være lidt tricky at finde – den består af en græsplæne, som har Birkelundstien langs den ene side, Tværstien langs den anden side og Svinepytten omme bagved.

Kig efter en Christianiacykel med Aktive poter logo på!