Praktisk info

lave larm 2Aktive poter træner i Birkelundparken i Albertslund :

Parken ligger langs Damgårdsvej. Man kan komme ind i parken via trapper fra Damgårdsvej eller Damgårdsstien. Der er også en lille sti på bagsiden af Politigården.

Parkering : ved Kulturhuset Birkelundgaard er der to små parkeringspladser, hvorfra man FullSizeRenderkan følge man stien ind i parken.

Træningspladsen kan være lidt tricky at finde, men så snart man kommer ind i selve parken, som er én stor græseng, er vi til at få øje på. Vi træner på græsplænen som har Birkelundstien langs den ene side, Tværstien langs den anden side og Svinepytten omme bagved.

Kig efter en Christianiacykel med Aktive poter logo på!

parkering BirkelundgaardImens man er tilknyttet et træningsforløb hos Aktive poter får man efter hver træningsgang tilsendt en opsummering af dagens træning, samt evt. uddybende øvelsesbeskrivelser, links til små videoklip mv.

Der er altid max. 6 kursister pr. hold, så der er god tid til hver enkelt kursist.

Meld gerne afbud pr. sms hvis du er forhindret i at komme til træning.                  Tlf. 30246169

Til træning

Husk

– hav hunden i alm. sele eller halsbånd, og alm. snor – ikke flexline (og selvfølgelig ikke kvælerhalsbånd eller andet gear der gør ondt på hunden!)

– vand til din hund

– masser af bittesmå, lækre, bløde godbidder (fx små stykker ost, fiskefrikadelle, pølse… og gerne leverpostej/fiskepålæg på tube) MANGE små godbidder og gerne forskellige slags! Giv ikke din hund mad optil den skal til træning, især hvis du har en lille hund.

– evt. et legetøj din hund er vild med (fx træktov) til belønning

– meget gerne godbidstaske/bæltetaske

– poo poser

– gerne klikker

– et tæppe/liggeunderlag til din hund (især vinterhold)

– tøj efter vejrforholdene! Vi træner i al slags vejr (men tilpasser selvfølgelig øvelserne efter omgivelserne)

DaisyKom i god tid. Hav altid hunden i snor og spørg inden hundene evt. hilser på hinanden! Vær generelt opmærksomme på, at holde god afstand til hinanden så hundene føler sig trygge på træningspladsen.

Der er kun indlagt leg på hvalpeholdene (såfremt hundene kan inddeles i små grupper/par der matcher i størrelse, legestil mv.)

Din hund skal være ansvarsforsikret og vaccineret for at deltage i træningen. Træningen foregår på eget ansvar.

Nemi chillerHunhunde i løbetid er velkomne indtil de er højløbske (dag ca. 11-14 i løbetiden), hvor de plejer at helst ville blive hjemme under dynen – og de skaber for meget bøvl for de andre hunde.

Jeg vil i stedet opfordre til, at man er med til træningen uden hund eller deltager med en lånehund. Det er også super lærerigt at observere når andre træner!

Det samme gælder hvis din hund bliver syg og ikke kan deltage i træningen.

Alle slags hunde er velkomne! man skal selvfølgelig være klar over, hvilke kræfter man har i den anden ende af snoren – og hvilket ansvar det medfører – men med det sagt, så har en chi hua hua lige så meget brug for træning som en amstaff! jeg accepterer ikke hårdhændet håndtering, men guider meget gerne til hvordan man kan samarbejde med sin hund i stedet.

Gæster og rolige børn er velkomne, men skal være søde at sidde på bænken eller opholde sig på afstand af træningen. Det skal være en voksen som deltager i træningen med hunden. Jeg kan evt. vise enkelte øvelser som børn kan træne med hunden derhjemme – sammen med en voksen (spørg)

Hvis I er to der træner hunden, vil jeg anbefale at I skifter halvvejs i træningen eller træner hver anden gang, mens den anden observerer. Det er altid lærerigt at se andre træne.

Fotos/video kan være ret distraherende for træningen, så spørg lige inden

Læs mere under Vilkår & handel