Profil

Gida gi pote ægteJeg hedder Signe Fenja Edlund og er uddannet eksamineret instruktør ved Christina Ingerslev/Hund & Træning i 2015

Aktive poter tilbyder forskellige typer holdtræning, kurser og enetimer. Undervisningen er baseret på moderne træningsprincipper og nyeste viden om, hvordan hunde lærer.

Vi træner med positiv forstærkning! Det vigtigste for mig er at understøtte et godt samarbejde mellem hund & menneske, formidle viden og forståelse om, “hvorfor hunde gør som de gør” – og at vi har det sjovt samtidig! Du får redskaberne til at få et positivt og tillidsfuldt samarbejde med din hund og træne de ønskede øvelser trin for trin, få en glad og velfungerende hund, og forebygge/ændre uønsket adfærd.

CarloDe forældede såkaldte lederskabs- og dominans teorier, tager jeg dyb afstand fra – det har intet med hundetræning at gøre. I stedet er der i Aktive poter fokus på indsigt, kommunikation og at styrke hundens eget initiativ igennem empowerment.

Vi træner med klikker eller betinget markørsignal (dygtiiiiig!) og masser af godbidder, og jeg introducerer selvfølgelig til teorien og træningsteknikkerne.

Lizzi (2)Undervisningen henvender sig til dig med den helt almindelige familiehund, der vil træne grundlæggende kompetencer som at gå pænt i snor, komme når du kalder, sit/dæk osv., dig der har fået en lille ny hvalp eller voksen hund og skal ud og hvor I sammen skal ud og opleve den store verden i et trygt tempo, til dig der vil ha inspiration til tricks og aktivering, eller dig der vil træne specifikke udfordringer som fx indkald.

Under Træning finder du en nærmere beskrivelse af de enkelte hold, så du kan finde netop det, der passer dig og din hund.

Vi ses på træningspladsen!